Miten mulla voi olla näin hyvä tuuri??? Tänään postilaatikossa odotti iso paketti, joka paljastui tosi aarteeksi:

1231574.jpg

En oikeesti käsitä! Paketista paljastui seitsemän (7!) kerää Novita Brush nimistä lankaa (80%villaa, loput polyakryylia), tikkari, suklaata, hauska kirjanen "Syö ja elä paljon" ja vielä pikkuinen hiirulaistaulu Mayalle. Maya oli niin ihastunut tauluun, ettei millään olisi malttanut antaa sitä kuvattavaksi. Niinpä jokaisessa kuvassa (kaikki yhtä laadukkaita ja omituisesti raidoittuneita) taulu on enemmän tai vähemmän matkalla omistajalleen. Tässä se kai näkyi parhaiten?
Kirjaa jo selasin  kaffikupin ääressä ja tässä siitä löytynyt helmi: "Dieetti on lyhyt nälkiintymisen kausi ennen parin kilon lihomista."  Jep. Tiedän :)

Kiitos rakas SKY! Täällä iloiset kaloreja laskemattomat naiset on ikionnellisia paketistasi!
Ps. Tätä kirjoittaessani huomasin, että tikkari katosi jo parempiin suihin, ja Maya ylpeänä kävi näyttämässä että oli liimannut Nalle Puh-tarran samasta nallesta kertovan kirjan kanteen. Tarkka tyttö! Suklaa vietiinkin sitten Keetulle löydettäväksi kun illalla väsyneenä kotiutuu koulun ja balettitunnin jälkeen. Onneksi Keetu saa edes olla hetken rauhassa meiltä muilta, itse kun karkaan Tikkuajien tapaamiseen illaksi :)