Voi mikä ihana yllätys tänään tuli piristämään mun päivää!
Olin vähän heikolla hapella tänään kun tulin Mayan kanssa kauppareissulta. Inhoan muutenkin ruokakaupassa käyntejä ja tänään sen kruunas jyskyttävä päänsärky ja enkelin lailla autokärryssä hymyilevä Maya, joka huikki vuoronperään "Kato äiti kuinka iso räkä!" (en viitsi edes sanoa mitä niille sen jälkeen tapahtui, jokainen pienen lapsen äiti TIETÄÄ)  ja "peräaukko!". Jälkimmäisestä voin vain kiittää meillä usein katsottua Onni on Sopanen-elokuvaa.. Ahisti raskaasti kun kurvasin pihaan, vaan tämä pelasti päivän:

1313393.jpg

Ihanuus oli pakattu muumi-laatikkoon, jonka Maya omi samantien. Ei siis ehtinyt edes kuvaan. Sisältö oli kaksi kerää ihanaa Elfin-mohairia aivan ihanan värisenä (ihanaa-ihanaa-ihanaa!), kaunis kortti, chilisuklaata ja mun hartaasti himoitsema neuletarvikkeiden kuljetuskroko. Vähän kyllä alkoi pelottaa, että onko mun sny:llä joku yhteys meidän tietokoneeseen.. Kun viime päivinä oon aika usein käynyt ihailemassa kyseistä elukkaa yhden nettikaupan sivuilla.. Ja eilen tikkuajien tapaamisessa jo vähän sovin, että yksin onnellinen heläsinkiin pääsijä vois sellaisen vaikka tuoda mulle :) Olihan messevää tänään soittaa ja sanoa, ettei tarvi kun MULLA ON JO SELLANEN!!!
Kiitos! Iso kiitos! Ja vielä isompi kiitos! Ihana paketti!
Langasta pitää ottaa vielä parempi kuva tänne ihailtavaksi. Nyt jouduin käyttämään Keetun kameraa ja se on mulle vähän outo.. tai en siis vaan osannut käyttää sitä.