En koskaan, toistan KOSKAAN voita mitään missään arpajaisissa. En, vaikka täyttäsin kuinka monta kuponkia. Keetu taas sitten korjaan potin, vaikka olisi vain MEINANNUT osallistua.
Vaan nyt ovat tuuleet kääntyneet... ja onnetar heitteli onnen pipanoita päälleni Kaisan Kerällä-blogin arvonnassa:

1390601.jpg

Jokipiin pellavan laudeliina, karamällipussi (josta jo näkee, että sitä yks tuholainen on yrittänyt aukoa) ja ihana turkoosi kerä Kotiväkeä. KIITOS KAISA!!!

Mulle (kun oon niin kiltti) pääsiäiskukko muni jo tänään..

1390602.jpg

Ja hyvin munikin: Sublimen KidMohairia pistaasin värisenä. Tästä ei lanka enää paljon ihanammaksi voi muuttua! Yritin kuvata keriä sisällä ja pihalla ja aurigossa ja pimeässä ja vastatuleen ja alamäkeen mutta ei! Väri ei vaan tuu oikeanlaisena kuviin. Oikea sävy on tuosta vähän vihreämpi vaikka kuva väittäis mitä. Näistä tulee tällä tietoa uudessa Modassa nähty neuletakki.

Onneksi ei oo kesken mitään muuta... Hah! Puikoilla on tällähetkellä Mayalle tuleva maisapeitto (tehdään aina kun keretään), Mayalle tuleva huovutettu mekko Tovesta (tää kai on se mun päätyö?) , Feather and Fan-huivi sny-mohairista (tää on mun odotteluneule, tätä tehdään kun odotellaan vuoroa, niinku esim tänään neuvolassa) ja häpeä pistää kumaraan kun muistan, että sohvan takana olevassa paperikassissa on jo syksyllä aloitettu lehtikimono joka on ihan vähää vaille valmis. No, ei kai siis haittaa jos pääsiäisen pyhinä laitan alulle tuosta Kidmohairista virallisen herkutteluneuleen? Jota siis teen aina pienen hetken nauttien langan ihanuudesta... ...toimii samaan tapaan kun lasi rutikuivaa scumppaa kun lapset on nukahtaneet ja Mieskin juttelee mukavia :)