Eilen sain jotain niin ihanaa postia etten meinaa edes uskoa! Blogiystäväni Taija oli lähettänyt mulle NÄIN IHANAN KASSIN:

1969835.jpg

Kassi on mustaa tassukangasta ja siinä on koristeena ihanaisia kissinkuvia, tässä vielä lähiotos:

1969828.jpg

Tää on niiiiiiiiiiiiiin (kuulkaa tää aidolla BB-Niko äänellä) hieno!!! KIITOS TAIJA!!!! Mä olen vieläkin ihan sanaton!  Niin ja voit uskoa, että tästä meinas tulla pienimuotoinen kissitappelu - tällä kertaa perheen naisten kesken. Onneksi tää on MUN, ei tarvi alkaa suunnitella mitään "takavarikoin tän rangaistukseksi"-jepetystä lapsille että saisin tämän omaan käyttöön.

Kaiken hulinan keskellä oon ihan unohtanut näyttää messuostoksia. Siis täällähän oli viikonloppuna Käsityömessut johon me Keetun kanssa rynnättiin heti perjantaina. Kaikkea kivaa tuli kyllä vastaan, mutta tänä vuonna törmättiin ilmiöön, joka esti liiat ostokset. Yllättävän monella osastolla oli käsittämättömän ynseä palvelu, tai vielä useammin oikeastaan ei palvelua ollenkaan. En tiedä oltiinko sitten syöty näkymättömyyspulveria vai näytettiinkö perseaukisilta (pois se tauti meistä!) mutta saatiin kyllä katsella ja ihmetellä "mitähän tää maksaa?" kuuroille korville. Meidän kikatuksen ja kovan äänen tuntien vika todellakin on vastapuolen korvissa :)

No, sitä maksimaalisempia olikin sitten remahdukset "ystävällisillä" osastoilla.. Omia ostoksiani en voi esitellä niiden osittaisen hyshys-luonteen takia.
Keetun kompastuskiveksi muodostui lankakauppa.com:n osasto. Näköjään neiti aikoo hoitaa tulevaa kaamosmasennustaan väriterapialla:

1969831.jpg

Lankakaupasta jäi siis käteen kaksi kerää noroa ja iso pallo huovutusvillaa. Harmi etten kehrää, taitais villat kadota johonkin ihan muuhun :) Lisäksi Keetu osti ihanan pehmoista kaulahuivilankaa. Huivi on nyt puikoilla ja melkein jo valmiina, esittely tulee myöhemmin. Norokeristä tuli ostokäskyn lisäksi mulle vaatimus tehdä niistä heti-kohta-ihanj-ust-nyt rasat ja mösä.
Toinen, pienempi merinovillavyyhti jäi Keetun käteen jostain osastolta jonka mä kai missasin kuolatessani jonkun muun kivan perään.

Messuilta jäi muutamakin asia takaraivoon huikkimaan, saas nähdä mitä sortumisia tulee jälkikäteen..