Eilen oli kiva postipäivä! Ei mitään tylsää postilaatikossa. Sen sijaan paketti, jolla repes maailman levein hymy huulille:

2098126.jpg

Oranssia suomenlampaan villasta tehtyä huovutusvillaa, kolme tuikkukynttilää ja aaaaaaah mikä kirja: Carlos Ruiz Zafonin Tuulen varjo. Tuulen varjo kuuluu mun kaikkien aikojen top5 kirjalistalle. Olen saanut lukea sen kaverilta eikä mulla ole ollut sitä itsellä. Ostaa olen meinannut sen sata kertaa, mutta aina se on jäänyt odottamaan "parempia aikoja". Viimeksi viime viikonloppuna puhuin tästä kirjasta ja sanoin ihan ääneenkin, että ostan sen viimeistään joululukemiseksi itselleni.
ISO KIITOS siis ajatuksia lukevalle tai muuten meidän kotia salakuuntelevalle SKY:lle!

Tähän samaan vielä toinen eilen kotiin toimitettu "posti":
Meidän vanhin kissa Sumppi on ollut reissussa juhannusviikolta lähtien. Sitä on etsitty ja huudeltu vielä viime viikollakin. Tien varret on katseltu tarkkaan mahdollisten huonojen uutisten varalta ja naapureitakin pyydetty olemaan valppaana. Kissaa ei ole kuitenkaan näkynyt, ja viimeinen naapurien havainto siitä yöllisellä peltometsästykselläkin on ollut heinäkuun alkupuolelta.
Ja sitten tuli eilinen. Yhtäkkiä keittiön ikkunan (kissojen pääasiallinen kulkureitti) takana oli Sumppi! Ihan muina kissoina, viiden kuukauden reissun jälkeen se tuli takaisin kotiin! Kissa on lihava ku mikä, eikä todellakaan reissussa rähjääntynyt.. eli joku on ruokkinut ja pitänyt hyvänä.
Sumppi oli erittäin järkyttynyt huomatessaan, että perheen kissanpäiden luku on lisääntynyt pikku-ukkojen verran. Ilta menikin päivystäessä ja sähistessä.. Nyt malttaa jo nukkuakin eikä pihalle ole ollut vielä tänään kiirettä.
Kyllä on hyvä mieli!