...ja valmista tulee ku surelta paskaa...

Keetun kietaisutakki tuli viiiiiiiiiiimein valmiiksi:

1007763.jpg

Malli löytyi Modasta, 2/2005 ja siitä malli nro 9. Siinä se oli tehty alpakasta, mutta tämä on Garnstudion Safranista. Aivan ihana lanka: helppo kutoa, ei liian tiukalla kierteelle, mutta ei "halkeillutkaan". Tein koon S ja se tuntuu olevan Keetulle just sopiva. Lankaa tähän kului 320g.
Vähän teko vastusti, kun ohje vaikutti paikoin hieman sekavalta. Eikä ainoastaan vaikuttanut, tarkistussoitto ohjeen tekijälle pisti hänetkin hämmennyksiin hetkeksi :) ...ja pakko oli myöntää, että ajatus oli kirjoittaessa varmaan hetkeksi kadonnut. Hyvä niin, hetken nimittäin epäilin vakavasti sisälukutaitojani.

Tämä neule oli tosi kiva tehdä, PAITSI tuo helevetin reunoja kiertävä kahdeksan silmukan levyinen kaira.  Tekis tällästä samanlaista mieli itsellekin, alpakasta tosin, mutta hetkeen en aio ahdistua neulomaan tuollasta pikkujoustinta.

Loppuun vielä pakollinen Maya: Kun on tehokas niin on tehokas! Kun rutistetaan, rutistetaan kunnolla ja kun syödään tuttia, tutitetaan kunnolla eikä millään puolella teholla :)

1007764.jpg

Jakin olemus vaikuttaa hieman kärsivältä, mutta irtipäästettäessä kiipesi heti takaisin Mayan syliin.