Tällä viikolla mun hermoja on koeteltu raskaamman päälle. Ihme kyllä syynä eivät ole olleet jälkikasvuni. Mutta ei niin huonosti voi mennä etteikö sitä saisi käännettyä voitoksi. Tällä kertaa tavoittelen myös taloudellista nousua nerokkaalla ideallani.

Ajattelin myydä tämän kurssi-idean kansalaisopistolle ensi syksyksi. Jaa, vai taitaisi keväällekin ehtiä vielä jos vetäis sellaisen tiiviin viikonloppurykäisyn. Tällä lähdetään:

Tarvikkeet:
-auto
-auton avaimet, ainoat laatuaan
-hässäkkää täynnä oleva kotiinpaluu, sisältäen murkun, kolmivuotishulluutta potevan ipanan, kaupankassin, kässäpussin ja käsilaukun.

Näillä tarvikkeilla pitäisi kohtuu helposti saada aikaan tilanne, jossa auton avaimia ei vaan enää löydy seuraavana päivänä. Ei mistään. Ei autosta. Ei sisältä. Ei pihalta. Ei lipastojen alta, tiskikoneen päällä olevasta rotanpesämuodostelmaisesta tavarakasasta, sängystä, vaatteitten seasta, eilisestä roskiksesta, ei mistään.

Kun takana on tarpeeksi etsintää ja ahdistus kasvaa, voi turvautua hetkelliseen helpotukseen: muiden syyttelyyn. Vinkki: helpointa on valita porukan pienin kohteeksi. Kun ei tunnustusta tipu, voi koventaa otteita. Koska meillä ei lähimaastosta löydy henkkamaukan tai ikean järjestämää lasten toimintakeskusta, järjestin lapsityövoiman omiin tarpeisiin.

1935308.jpg
Puusavotta paapan kanssa nujertaa kovemmankin luonteen.

Kurssi on kiva tapa tutustua oman mielen järkkymiseen! Venyessään se tosin rassaa koko perhettä. Jos hetken tuntuu helpommalta, voi piinata ajatuksilla siitä MIKSI, oi miksi vara.-avaimia ei ole teetetty? Ja paljonko maksaa nyt teettää avaimet lukkoihin päin..

Itse suoritin kurssia tiistaiaamusta perjantain alkuiltaan. Silloin osui silmät vahingossa lakkihyllyllä olevaan koppaan ja sieltä vilkkuvaan avainrenkaaseen.  Jep, siellähän ne :) Ja mikä parasta, eivät voineet olla mun jäljiltä koska en ylety sinne hyllylle.

Mies oli tyytyväinen siihen, ettei sortunut kurssi aikana minkäänlaiseen kovaääniseen ilmaisuun siitä kuinka avaimia käsitellään :p Se kun on ainoa perheestä joka sinne hyllylle yltää...