Tällä viikolla sain ihanan paketin! Ravelryn värivaihdon saaliina sain jo ennemmin kauniit hanskat ja huivin, eikä "pääpaketti" jäänyt kyllä yhtään huonommaksi! (Sen saamiseen liittyi kyllä mutka jos toinenkin, niistä saisi varmaan kirjan kirjoitettua..)

Oma kamerani sanoi yhteistyösopimuksen irti ja jouduin kuvamaan paketin sisällön Keetun vanhalla kameralla. En tiedä mikä tökki: valo? kuvaaja? kamera? elämä? mutta en saanut värejä toistumaan, en sitten millään. Ja se harmittaa! Paketin lähettäjä kun oli onnistunut tavoittamaan lempisävyni ihan nappiin. ..oliskohan syynä ollut ilmiselvä rakkaus samoihin väreihin?

1246076994_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tässä sitten sisältöä: ihananainen dumlepussi ja suklaateetä. On hyvää!!! Itsetehty huovutettu huivi ja samaa sävyä veska. Harmittaa tosissaan, että kuvassa värit vääristyvät niin pahasti. Turkoosi kun on sitä sävyä eikä toinenkaan väri ole pinkki, vaan juuri se magenta jonka perään aina huikin. Laukku on erinomaisen toimiva, testattu siis jo käytössä :)

Salainen parini oli myös tehnyt tosi kauniin korusetin, korvikset ja kaulakorun. Kamera kiukutteli mulle niin, että lähikuvat korusta eivät onnistuneet. Uskokaa siis sanaani, hienot on! Korujen vieressä on superohuesta langasta virkattu enkeli-kirjanmerkki, sekin aivan ihana.

Ja sitte. Ajatuksella että voisin opetella jotain uutta, paketista löytyi kaksi pussia pieniä helmiä. Toinen pussi oli turkoosi ja toinen kaunis vedenvärinen. Johon mulla sattuu vielä olemaan juuri sopivaa lankaa käteisvarastossa... Jee! Niin ja tietenkin mukana oli minipieni 0.6 virkkuukoukku helmihommia varten. Kiitos! Tulen varmasti kokeilemaan tätä.

Ja viimeisenä sitten lanka. En tiennyt olisinko itkenyt vai nauranut kun näin sen. Se oli nimittäin rakastamaani petroolia, SWTC Xie, 100% bambua. Ohutta, 100g/920yds. Parasta tässä on se, että olen varmaan sataviiskytä kertaa katsonut tätä yhden nettikaupan sivuilta.. Ja aina nimenomaan tämä väri on ollut loppuunmyyty. Viimeksi vilkuilin niitä sivuja juhannusta ennen ja taas oli alahuuli rullalla kun ei sitä saanut. No eipä saanut ei, kun se oli jo tänne tulossa :)

Isot kiitokse ihanasta paketista! Lähettäjästä ei ole vieläkään tietoa :) Mutta tiedän, että olen lukenut tietojasi osallistujista, koska on ihan selvä muistikuva siitä, että jollain oikealla suunnalla asuvalla oli kovasti samat lempivärit.. Jään siis tutkimaan asiaa. Mutta vielä kerran: KIITOS!!!