No jos edellisen kirjan lyttäsinkin, niin tässä olis sitten kehuja..

Kun huomaa, että Annamari Marttiselta on tullut uusi kirja, ilahduttaa se aina ihan järjettömästi. Siksi ei ole varmaan vaikea uskoa, että Marttinen on mun kotimaisten kirjoittajien top vitosessa :)

Kuu huoneessa kertoo hienosti itseään etsivän Katjan tarinaa. Katja saa ystävältään luettavaksi nipun lehtiä joiden aihepiirit liikkuvat terveydessä ja hyvässä olossa. Katja hurahtaa täysin uuteen maailmaan ja alkaa noudattaa lehtien neuvomaan terveellisempää elämäntapaa. Luontaistuotekaupoissa käydessä silmiin osuu myös vaihtoehtoiset hoitomuodot jotka tuntuvat ratkaisulta Katjan elämän ongelmiin.

Kirja on yhtä aikaa koskettava ja viihdyttävä. Monta kertaa saa nauraa partaansa osuvia kuvauksia ihmisistä. Tykkäsin tosi paljon myös Katjan ja hänen teini-ikäisen pojan suhteen kuvaustavasta. Rosoisuudessaan se kuulosti kovin tutulta.

Kirja ei päästä otteestaan vaikka sen saakin luettua loppuun. Moni asia omasta elämästä jäi pyörimään mieleen. Myös tärkeä, vähän unohduksissa ollut asiakin muistui mieleen: onnellisuus löytyy kun löydät itsesi.