...niistä aiemmistä kylvöistä..
Rucola ja basilika saatiin itämään tosi hienosti, ja tänään sitten ajateltiin Keetun kanssa siirtää niitä ruukkuihin. Valitettavasti hh (ks.otsikko) heräsi päiväunilta sopivasti ja tuli työnjohtajaksi :) 
514226.jpg

Tuolla taaemmassa ruukussa on, tai paremminkin oli , rucolaa. Maya nimittäin tuumas vaan, että "hyvää ruohoa tietää Maya" ja ehti syödä suurimman osan kasvustosta.. Basilika (vihreässä ruukussa) sai olla rauhassa... ainakin siihen asti, että hortonomi helevetistä ehti tykittää molemmat ruukut täyteen tuota soraa (?? siis sitä mitä laitetaan ruukkujen pohjalle) .
Rosmariinissa ei ollut kuin muutama hento alku, toivotaan että kasvavat . Pahasti ne kyllä näyttää basilikalta, eli suuri vaara, että siellä itää vaan kylvöpuuhissa roiskuneet harhalaukaukset :)
Chili ei näytä minkäänlaista elonmerkkiä, mutta luin jonkun harrastajan blogista, että niillä saattaa mennä vuoden ennenkuin siemenet itää :) Taitaa nää meidän omat olla just sitä lajikesta :)

No sitten toinen asia.. Te kavereistani, jotka ihmettelette miten mulla voi MUKA tulla aina niin kiire joka paikkaan, vaikka oon täällä ihan kotona päivät pitkät.. Tässä valaistusta:
Eilen olin Mayan kanssa lähdössä hakemaan Keetua kaupungilta, aikaa oli ihan kohtuullisesti ja Mayakin -harvinaista kyllä- ihan täysissä pukeissa, takkia vaille valmis.
Ajattelin sitten käydä vielä äkkiä vessassa (ja kyllä - minä se olen- Pikakusennan hallitseva Suomenmestari) ja sinä puolen minuutin aikana Maya ehti vetää roskiksesta tyhjän ranskankermapurkin ja viimeistellä lookkinsa:
514229.jpg

Siis tuota sotkua oli tukkakin täynnä, muitten naamassa näkyvien sotkujen alkuperää en halua edes ajatella. ....kuin Paskajärven kaunis Charlotta.. tai niinkuin Maya itse laulaa: "Pakha Lotta". 
Että ei muuta kuin pipo tiukasti päähän ja menoksi!