Eilen sain neulottua kokoon sen lankainviksen yhteydessä löytyneen keskeneräisen työn.. eikä siitä sitten tämän enempää :)
Lankana oli Novitan Tahiti ja malli oli ihan ok v-aukkoinen perusneule. Noh, kaikki näytti puikoilla hyvältä, mutta kun sovitin sitä päälle niin neule lyheni kahdessa sekunnissa 20cm... ja tietty leveni saman verran! Eli syvä v-aukko muuttui niin leveäksi, että hartiat tipahti pihalle. Syytän kyllä sitä tyhmää nauhalankaa (näin nopeesti unohtui, että sitä oli ihan mukava neuloa) koska se oli täystekokuituinen, yleensä kun neulon vaan luonnonkuituja eikä ole moista sattunut.

Illalla aloitin sitten Keetulle Novitan 1/2007 olleen reikähupparin (malli 35). Vaihdoin vaan langaksi Novitan Bluesin (merseroimaton puuvillalanka takavuosilta). Sitä jostain syystä löytyi kaapista kaks kilon pakkausta, toinen oranssi ja toinen pinkki.
497706.jpg
                                          Eli Keetulle terkkuja, tältä näyttää :)

Kun otin noi langat esiin tuli vastaan nämä ihanuudet497704.jpg
Lanka on SandnesGarnin kitten mohairia,  ja nyt on harkinnassa tuleeko  näistä  Ruffle Jacket vai Haze..
jotka löytyy täältä.
Tällähetkellä RuffleJacket johtaa 60/40 :) ...ja jos jollain on ohje tuohon Rosebud-neuleeseen niin teen mieluusti siitä kauppaa! (noitten kahden ohje kun oli viime vuoden viimeisessä Modassa, mutta tuota ihanuutta en oo löytänyt mistään.)