Koska vieläkään ei oo mitään valmista esiteltävää, niin vaihteeksi esittelen yhden toisen harratukseni: Puutarhanhoito. Tämä aihe tuli ajankohtaiseksi kun mies totes äsken pihalla, että "kyllä on ruokottoman näköönen tuo kasvimaa." Siis anteeksi kuinka???

579228.jpg

Tuolla kasvimaalla siis on (ja nämä tiedot nyt vaan siksi kun on niin valottunut kuva ja tuo männyn varjokin hämää ) neljä  ja yks puoliska riviä kasvimaana, ja sitten kaksi ja se loppupuoliska riviä mansikkamaana (kuvan oikeassa laidassa).
Mun mielestä tuo maa näyttää kyllä enemmänkin hedelmälliseltä kun ilman sen kummempia hoitoja siellä kasvaa noikin paljon erilaisia kasveja. Viime vuonna mun ei tarvinnut edes laittaa mansikoitten päälle verkkoa lintujen takia, kun ne linnut ei kertakaikkiaan löytäneet kaikkien kasvustojen alta niitä marjoja.. Mä kyllä löysin, ja äiti ja naapurikin vielä kun niitä mansikoita oli yli oman tarpeen. Ehkä, ja siis paino sanalla EHKÄ mä tänä vuonna raivaan noita muitankin rivejä sen verran että päästään kasvattelemaan vaikka porkkanoita. Ehkä..

No pihaa ihmetellessä innostuin sitten vielä yhteen toiseen lempiharrastukseeni, eli lapsikokeisiin. Eläinkokeista kun tulee aina niin kauhea haloo, niin on helpompi kokeilla (omilla) lapsilla. Tänään oli aiheena toisto: Maya kun viisatessaan jotain asiaa toistaa sitä sanaa niin kauan, että sanon sen perässä. Nyt oltiin ihmettelemässä raparperien alkuja ja Maya sanoi hienosti "rapaperi" ja viisasi ihan oikeaa kasvia. En sitten sanonut mitään vaan laskin montako kertaa Maya jaksaa toistaa.. ...ja jaksoihan se: 42 kertaa.