Ihan ok kirja, edellisiin osiin verrattuna aika laimea...
Kirjaa lukiessa tuli hieman ristiriitainen olo, koska välillä Viivi oli aika pikkuvanha, kun taas välillä kuin ekaluokkalainen.
Juoni oli aika simppeli..: Viivin äidin uusi miesystävä lapsineen muuttaa Viivin perheen luo Kino Sisuun. Kaikki tulevat keskenään erittäin hyvin toimeen. Isosiskopuoli Jasmiinan ympärillä pyörii koko ajan kolmen hengen ihailijalauma. Eräänä iltana Jasmiina ja pojat päättävät pitää pienet juhlat, ihan vain omalla porukalla. Yksi pojista viettää iltaansa Jasmiinan kanssa, toinen Viivin parhaankaverin Pinjan kanssa, mutta Raku jää yksin. Niinpä Viivi päättää pyytää Rakua katsomaan huonettaan. Juuri kun Raku ja Viivi saavat pöytälätkä ottelun vauhtiin ovelle ilmestyy "järkyttynyt" Tuomas joka lähtee saman tien niskojaan nakellen.
Viivillä ja Tuomaksella oli ollut muutenkin vaikeea ja he päätivät erota.
Pian Raku kysyykin "alkaako" Viivi hänen kanssaan, mutta Viivi antaa Rakulle rukkaset vaikka tästä paljon pitääkin, mutta ehkä kuitenkin enemmän kaverina kuin poikaystävänä... Monien kommelusten: kadoneiden luokkasormusten, Pinjan Islannin reissun ja monen muun kummalisen sattuman jälkeen Viivi ja Tuomas palaavat taas yhteen... Ja tietenkin vaihtavat luokkasormuksia!    Loppu hyvin, kaikki hyvin.