Vaikka täällä ei olekaan aikoihin ollut minkäänlaisia uutisia kutimista, niin jotain on tekeillä kaiken aikaa..

Mohairjakku, se pitsi-ihanuus, on tällähetkellä All-Mighty-Masterin eli äitin luona tuunattavana. En saanut niitä typeriä hihoja siihen lajiin, että olisin ollut tyytyväinen.. eli nyt äiti saa katsoa mitä sille tehdään. Muuten jakku on jees, siihen reunuspitsin neulomiseen jäin ihan koukkuun ja hyvä niin, koska sitä piti olla aika pitkästi..

Puikot kilkattaa mohairia myös tällähetkellä, tekeillä on itselle samanlainen huppari kun tein Keetulle (löytyy aiemmista postauksista). Valmiina on jo takakpl ja toinen hiha, ja jos vauhti pysyy samana niin valmista esitellään pian täällä ihan kuvien kanssa. Auts, noin ei kyllä saisi sanoa, enteilee jotain älytöntä kotityöurakkaa joka lopettaa neulomisen..

Suunnitelmissa on Anu Harkin Puikoissa! -kirjasta  iiiiiiiihana Haltijan hupputakki Mayalle. Tosi ajankohtainen kun se tehdään Sirdarin Bigga-langasta, puikkosuositus tais olla 15.. Mutta se malli on niin himoihana, että sormet vaan syyhyää tekemään sitä.  ...ja olishan se sitten syksyksi valmiina :)

En jaksa laittaa tähän kuvaa puolivalmiista, varsinkin kun sen pinkin (?) mohairin väri ei kuvattaessa tule ollenkaan oikein.. saas nähdä sitten miltä näyttää kun on kuvattuna mun päällä.

Keetukin tekee jos jotakin, osa on hys!hys! -juttuja ja koulussakin on virkkuu kesken. Kunhan loma alkaa niin suunnitelmissa on kuulemma Puikoissa!-kirjasta mekko.

...elu tukevas askareskumaras mennään vaikkei siltä tän blogin perusteella ehkä vaikuta :)