...olen nyt viimeiset viikot tehnyt (enimmäkseen) mohairjakkua itselle. Ihan simppeli malli, johon sitten tulee lisämausteeksi pitsireunus kiertämään koko komeutta.
Eilen illalla sain neulottua palat pitsiä lukuunottamatta yhteen. Mohairtekeleitä on mun mielestä muutenkin vaikea saada neulottua siististi, mutta nyt luulin onnistuneeni.. kunnes sovitin jakkua päälle. Voi helevetin perse (tai hetepe-peese Mayan sanoin, toistaa sen vielä valitettavan hyvin mun nuotilla) mitä peilistä näkyi. Hihat oli niinku ysäriltä suoraan, toppaukset vaan puuttui alta! En voi käsittää miten ne voi olla niin pussilla!!! Nyt ei kai auta kun purkaa ja yrittää uudestaan (tääkin yritys oli jo toinen) mutta en tosissaan käsitä mikä siinä menee pieleen. Ymmärtäisin, jos se hiha olisi jotenkin ylisuuri tilaansa, mutta kun ei! Näyttää paloina "täydelliselta parilta" mutta nyt.....   Voi sutipönttö! , Mayan sanoin.

...ja ei, täällä maailman keskipisteessä äsjoella ei ole tänään yleisen hälytysäänen tesmausta... yksi taitamatoon neuloja vaan purkaa ymmärtämättömyyttään  kirkumalla suoraa huutoa.