Hmmm... Takakansi kertoo, että tämä kirja on Ruotsin myydyi romaani vuonna 2005. Nyt kun se viimein ilmestyi suomeksi, on useampi lehti hehkuttanut sitä arvosteluissaan. MIKSI???

Siis joo. Tarina on menevä; Agnes pääsee monien mutkien kautta töihin ravintolaan, jossa pääsee toteuttamaan omaa unelmaansa välimerellisestä mutkattomasta ravintolasta. Taustalla on -tietenkin- pettävä poikaystävä ja kaikki tulevat tapahtumat valitettavasti arvaa jo etukäteen, mikä mielestäni on äärimmäisen ärsyttävää. En päässyt kirjassa eroon tunteesta, että tämä on Maeve Binchyä "ruotsiksi".

Silti kirja oli ihan viihdyttävä. Nopealukuinen ja paikoin hauska. Kirja myös kertoi hyvin sen, että ei auta vaikka liikeidea olisi kuinka hyvä, joskus se vaan ei meinaa riittää.
En tiedä asettiko kova hehkutus sille omassa mielessäni liian kovat paineet, mutta en pitänyt kirjaa niin hyvänä kun mitä odotin.. Luettava, ja ehdottomasti kannattaa poimia kirjaston hyllystä matkaan jos vastaan tulee. Omaksi en tätä kuitenkaan tarvitse :)