Oikeesti, soittakaa kymppiuutiset kuvaamaan!!!
Äsken keittiössä odotti tälläinen näky:

764852.jpg

Talon kaikki kolme kissiä (vasemmalta Jakki, Sumppi ja Hissu) mahtuivat YHTÄAIKAA syömään! Tähän asti , siis Jakin tulosta lähtien ruokailut on kuluneet melkoisen sähinän ja sihinän merkeissä.. Ainakin jos Jakki on kuvitellut, että ruuille voi vaan mennä hepailemaan vanhempien syödessä :)
Hauskoja kyllä noi neitit, meidän aikana Sumppi ja Hissu molemmat on niiiiiiiiin hermostuneita pikkukissiin, mutta jos ketään ei näy, voidaan kyllä nukkua kylki kyljessä.

Ollaan Keetun kanssa tänä kesänä kartutettu kirjastoamme:

764858.jpg

Keetun kaksi hankitaa ovat olleet Dangles and Bangles -25 funky accessories to make and wear ja
The Bead maker. Ekassa kirjassa on ihan kivoja ohjeita ja ideoita korujen tekoon, onpa mukaan mahtunut avaimenperiä ja kännykkäkoristeitakin.. Eli tarpeellinen teini-x kirja :)  The Bead Maker taas näyttää, kuinka tehdään helmiä vähän vaikka mistä.. Aivan ihana kirja, itsellekin on tullut jo monta ideaa mieleen mihin kaikkiin niitä haluaisin käyttää. Eli ei auta kun odottaa, että saa lapsityövoiman (Keetun) niitä toteuttamaan.
Itse ostin monessakin blogissa nähdyn Knitting Lingerie Stylen ja kyllä! Se on juuri niin ihana kuin miltä vaikuttaa kaukaa katseltunakin. Pari nähtyä neuletta meni heti tehtävien listalle enkä usko, että toteutettavat siihen loppuu.
Toinen kirja oli huovuttajan unelma, Nicky Epstainin Knitting Never Felt Better. Aivan uskomaton ideapankki, jossa on hienosti esitelty miten minkäkinlainen lanka huopuu. Ja taas moooooonta asiaa jotka on pakko tehdä!

....sitten vielä tilannekatsaus Mayan elämään:
Sairaalareissu tuli tehtyä. Korviksen taustaa ei kahden lääkärin katsomanakaan löytynyt, eli odotellaan (toivottavasti kivutonta) alatiesynnytystä. Tänäänkin paskaa tonkineena voin antaa vinkin, että jos on vaara että joudut samanlaiseen puuhaan, ei kannata lapsen antaa syödä pähkinöitä.
Tihutyöntekijöiden liiton (TIHU) edustaja on nenänkaivelusta huolimatta entisellään, ja jos ei muuta keksi niin aina voi leikkiä "kissanhännän vetoa" . Kuvassa oleva toinen TIHUlainen oli leikissä täysillä mukana tekemällä vastahyökkäyksiä.

764856.jpg

Välillä sitten huilattiin sylikkäin, ennenkuin sama meno jatkui... No, pääasia että molemmilla oli kivaa!