Jee! Sny lähetti eilen sähköistä postia, että postilaatikon vieressä kyttäily saattaa loppuviikosta palkita jotenkin :) ...ja tätä sieltä tänään tupsahti:

827656.jpg

Aivan ihanan väristä puuvillalankaa, 2 kerää yksiväristä ja 2 kerää kirjavaa ja niistä oli kivasti sny ajatellut, että tekisin helmikoristellun shaalin. Ohje oli mukana, ja kaksi pussia sinisiä helmiä. Ohje menee välittömästi tuotantoon! (ja multa löytyi ihan käteisvarastosta oikean kokoiset puikot.. tiedoksi sny:lle!) Mukana oli lisäksi ompulla ja appelsiinillä maustettua vihreää teetä ja pussi superherkkua; mansikka-valkosuklaata. Niin eikä sovi unohtaa nättiä korttia, se oli  enemmän mun tyylinen kun voit sny edes kuvitella..   Eli ISO KIITOS!!! Tää oli tosi mieluinen paketti :)

Sny! Sen verran utelen shaalin ohjeesta, onkohan siinä ajateltu, että nurjalla neulotaan pelkkää nurjaa ja toi pitsikuvio aina oikealla puolella? Useinhan on niin, tosta ohjeesta en vaan ollut ihan varma? Taidan kyllä ruveta askartelemaan samantien mallitilkkua, sittenhän sen näkee.