Edellisen kauhukokemuksen jälkeen ajattelin varmistaa, että seuraava luettava on taattua kamaa.. Ja niinhän tää olikin.
Ei mikään ihmeellinen lukukokemus, ja pakko tunnustaa, että kun luin tän loppuun maanantaiaamulla, niin nyt keskiviikkona pitää jo vähän pinnistää, että muistais mitäs tässä oikein tapahtui. Silti hömppäkirja parhaimmillaan: viihdyttävä, nopealukuinen, ainakin melkein onnellinen loppu ja kohtuu vetävä juoni.

Kirja seuraa kolmen naisen tarinaa:
Jojo - hemaiseva punapää. Kirjallisuusagentti, jonka ura on kovassa nousussa. Ainoa selkeä miinus elämässä on suhde oman pomon kanssa - joka tietenkin on naimissa.
Lily - Jojon asiakas, jonka esikoisromaani on iso menestys. Lilyn elämässä on vauva ja ihana mies ja kaikki voisi olla hyvin.. vaan kun ei ole. Tuhlaileva elämäntyyli aiheuttaa hankaluuksia, varsinkin kun seuraavasta kirjasta ei ole tietoa.
Gemma - energinen ja vauhdikas pakkaus, jonka elämä muuttuu, kun hän joutuukin yhtäkkiä pitämään omasta äidistään huolta. Gemma oli Lilyn paras ystävä, kunnes Lily vei häneltä poikaystävän. Pitääkseen itseään jonkin edes järjissään Gemma kirjoittaa iltaisin tragikoomista tarinaa elämästään ja tietenkin tähän juttuun sitten liittyy Jojo.

Taattua hömppää ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tykkäsin, vaikka samantyylisiä kirjoja kirjoittavasta irlantilaiskolmikosta Maeve Binchy, Cathy Kelly ja Marian Keyes ehdoton suosikki on Maeve :)