Liimanäppi pääsi yllättämään takavasemmalta ja haastoi mut tähän:

Tehtävänanto:

Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Likillä oli, etten tullut yllätetyksi melkein housut kintuissa, kävin nimittäin tässä koneella vähän aiemmin pelkkä pyyhe päällä, mutten onneksi kerennyt nähdä haastetta kun työnantaja järjesti keittiössä jonkun hässäkän.
Kun sitten kerkesin pukemaan ja keksimään työnantajalle jotain enemmän sen koulutusta vastaavaa hommaa (kokoaa nyt yhdestä keittiön kaapista pieniä kulhoja torniksi) niin löysin tän haasteenkin.

Eli päällä on Jackpotin vaalenpunainen t-paita ja ikivanhat farkkucaprit joiden kuuluis jo olla matonkuteena mutta kummasti kesän (ja tän piti tosissaan olla näitten housujen viimeinen kesä) jälkeen näistä tulikin mun kotihousut. Jalassa on miehen mummalla teetetyt punaraitaiset villasukat.
Näissä vaatteissa mut saa varmaan useimpina päivinä kotoa bongattua, paidan ja sukkien värit vaan vaihtelee :)

Pikasilmäyksellä yritin keksiä haastettavia, ja haastan mukaan ainakin Kaisan.