Puikoilla tapahtuu taas..
Keetu on kovasti ihastunut tiettyyn fuksian sävyyn, jota valitettavasti löytyy paremmin vain villalangoista. Keetu on "herkkä elukka" eikä tykkää hirveästi käyttää villaa kun se (muka) niin kutittaa :) Etsinnöissä onkin sitten ollut oikean värinen puuvillalanka.
Annen blogista sellainen löytyi: Ihastuttava Garnstudion Safran, väri 15. Väri on lähes täydellinen magenta, tämän totean kyllä vähän kateellisena.. Se väri kun sopii Keetulle loistavasti mutta allekirjoittaneelle vähän nihkeämmin, kovasta sovittelusta huolimatta.
Yritin saada lankaa kuvattua, mutta se oli mun taidoilla mahdonta. Tässä kuvassa pääsin lähimmäksi, ja silti ärsyttää kun väri ei ole ihan oikea. Sävy on aavistuksen sinisempi.

907406.jpg

Kuvaksissa käytin tällä kertaa myös assaria, mutta se ei ollut ihan viisas valinta. Assari kun luuli, että kyseessä on vilahduskeikka ja tukki tassunsa lähes joka kuvaan. Jos sitten yritin saada assarin kokonaan kuvaan alkoi diivailu ja ruohonkorsien jahtaus kaukana kameran katseen ulottumattomissa.

Ihanasta langasta on tulossa ihan simppeli kietaisutakki. Yksinkertaisuudessaan kaunis, mutta äärimmäisen tylsä tehtävä.. Ohut puuvillalanka kun ei anna yhtään anteeksi käsialanvaihteluita. Mutta mitä Keetu haluaa, sen Keetu saa..? Ainakin tällä kertaa.