Siis  tunnustetaan: Oli mulla jotenkin käynyt mielessä sen jälkeen kun Jakki tuli perheeseen, että olisko sille pitänyt kuitenkin olla toinen pieni kaverina. Se kun tuntui jäävän vähän yksin isompien kissien touhatessa omiaan. Jokatapauksessa tää ajatus oli ollut sellainen ohikiitävä häivähdys, EI missään nimessä toteutettavien aikeiden pinossa oleva.
Hissun muutettua paremmille hiiriapajille talo tuntui kuitenkin tosi tyhjältä.. Hissu jätti niin kovin suuren aukon paikattavaksi, olihan se älyllisesti ylivertainen ja koko kylän kaunotar :)

Sovittiin Miehen kanssa jo hetki sitten, että otetaan Hissulle näköismuistomerkki jos sellainen vaan suinkin löytyy. Eihän siihen sitten tarvittu kuin puhelu meidän kissojen hovihankkijalle Marialle. Marialta on peräisin Hissu ja samasta emästä syntynyt Sumppi. Ja kuinka ollakaan, kantaäiti Pirre oli tehnyt kesäpennut pihalle ja niistä oli juuri kotiutunut sisätiloihin lähes täydellinen karvakerä..
..mutta mutta.. kun aiemmin Mies oli kerennyt jo soittaa parin pentuilmoituksen perään, niin perjantai-illalla tuli soitto takaisin: yksi varatuista tytöistä oli jäänyt hakematta. Olis ollut niin helppoa sanoa ei, mutta kun kyseessä on mun lapsuuden suuri haavekissa: täydellisen musta noitakissa Kyöpelinvuorelta. Ja tältä meillä sitten näytti sunnuntai-iltana:

927895.jpg

Etualalla täysin musta ja hämmästyttävän tummasilmäinen MUSTI, taaempana näköismuistomerkki HIPPU. Musti on syntynyt juhannussunnuntaina, Hippu taas ilmoittaa syntymäaikansa inkkarityyliin "kesällä". Heinäkuuta se kuitenkin on :)

Kissineitit eivät olleet ollenkaan innostuneita kuvauksista, joten naamapotreteissa näkyy hivenen äksyt typyt:

927905.jpg

Musti - Miestä vähän nikotutti ensin mun nimipäätös, mutta taipui kun sanoin, että WASP:in Blackie Lawless on suomeksi Musti Mälytöön.. Onneksi kelpas, mun seuraava ehdotus olis ollu Rekku :) Tuntuu kyllä vaikealta uskoa, että tuosta Mustista sai näin kiukkuusen kuvan, se kun on muuten hämmentyneen ystävällisen näköinen tummine nappisilmineen. Ja vaikka kuva antaa ymmärtää aavistusta vaaleista karvoista niin niitä ei löydy, pelkkää mustaa kynsiä myöten.

927913.jpg

Hippu nimeä ei tarvi selittää, jotain samanlaista mutta vähän erilaista kuitenkin. Hippu on aika pitkäkarvainen, vähän äksymmän luonteinen kun kaverinsa. Sisällä olo kyllä kelpaa ja neiti on täysin sisäsiisti, mutta vähän pitää ihmisille vielä sähistä. Syliinotettaessa kyllä kehrää hiljaisesti :)

Eli kovin akkavaltaisesti asustellaan. Hyvä niin, koska naisten telkkariohjelmat voittaa nyt 7-1.
...vai voittaako? Ei ihan, sillä eilen Mustin supermattamusta salaisuus paljastui: lisävarusteena tuli mukana pallit!

...tässä vielä sitten aamutunnelmia tältä aamulta: Aina aamuvirkku Maya (2v5kk) järjesti itselleen aamiaiskattauksen:

927937.jpg

Mayan omin sanoin pöytään oli katettu "sukkaavakua (suklaavanukasta), mehua (multa olkkariin eilen jäänyt kuppi), tutti ja kaukosääje (kaukkari). Samalla kun hihkui "Täältä tulee Pojojojojojo (Pororo-piirretty) niin kehtas vielä vielä huikata mun perään, että "Tuokko vielä metua?" No mitäs siinä auttaa kun viedä pala metwurstia vielä kaveriksi.
Keltähän nää yliterveelliset syömätavat on peritty??