...Ja tapahtui niinä päivinä, että Hekun kotona nähtiin ihmeitä...  Nimittäin VALMIS käsityö!!

Eilen tikkuajien mukavassa illassa otin vastaan ihan aiheellisen kuitin Päiviltä koskien tätä KÄSITYÖblogia.. Niin että missä ne valmiit työt on vai onko vaan paljon puhetta ilman tekoja? No hidas on tahti, myönnän sen, mutta onneksi oli jäänyt yks valmis työ laittamatta tänne :)

993184.jpg

Voitteko ystävällisesti kuvitella tuon alla olevan topin MUSTAKSI. Sellanen kun pitäis löytyä ihan käteisvarastosta vaan eipä tullut vastaan kesän jäljiltä. Ehkä (?) se on hautautuneena puhtaan pyykin vuoreen jota kukaan ei halua perata.. Hmm..

Nakkisormieni tikkuama neule on  tehty Novitasta löytyneestä ohjeesta, lehti 1/05 ja siitä malli 29. Alkuperäinen feikkikietaisuneule on tehty Tenneseestä, mutta tää mun oma Butterflystä, jota kului 360g. Tuohon kuuluis vielä feikkivyö, mutta kuten eilen julistin kanssatikuttelijoille, ei oo kypsempää hommaa kun muutaman silmukan levyisen kairan neulominen. Hyydyttää mut ihan täysin!
Tein M/L kokoisen silmukkamäärillä, ja mun ylileveällä käsialalla se on täydellisen sopivan mun hivenen suurempaan kroppaan. Maha näyttää kyllä tässäkin kuvassa ihan hirveeltä mutta se ei valitettavasti ole neuleen -eikä kuvaajan- syy. ...ja miten voi olla ihmisellä lihavat sormetkin?? Ehkä yritän ens kesäksi töihin Sirkus Sariolan lihavaksi naiseksi, silloin sais ainakin talven vetää mättöä hyvällä omalla tunnolla. Työjuttuja nääs :)