Montakohan kertaa oon täälläkin jo julkisesti vannonut, että jätän nää daVincin-seuraajat jo rauhaan? Pitäis itsekin se sisäistää ja uskoa, eikä aina sortua kirjastossa :)

Tämänkertainen kirja kertoi vaihteeksi Torinon käärinliinasta.
Kirja alkoi hyvin: Tulipalo Torinon tuomiokirkossa, jossa tätä pyhää liinaa säilytetään. Keskusrikospoliisin taideyksikön etsivä Marco Valoni ei usko, että kysymyksessä on vahinko, vaan alkaa tonkia tätä ja paria aiempaa outoa tapausta tarkemmin.
Juttu eteni mukavasti, aina välillä seurattiin käärinliinan historiallista liikehdintää Jeesuksen ajoista lähtien. Nämä historialliset juonenkäänteet olikin sitä parasta antia, varsinkin kun mukana oli "vanhat suosikkini" Temppeliherrat. Nykypäivässä tarina ei sitten vetänytkään yhtä hyvin, ja lukeminen oli loppua kohti melkein kuin tenttikirjan tavausta. ...sikäli kun muistan mitään niin kaukaisilta ajoilta :)

Kyllä tän lukea voi, ja varmasti moni tykkääkin tästä enemmän kuin minä. Mua vaan näköjään meinaa tökitellä nämä tämän tyylin kirjat. Eli nyt mä en enää lue niitä!  ....ennenkuin seuraava takakansi houkuttelee mut :)