Täällä kotokylällä on tänä viikonloppuna käsityömessut, ja tietenkin rynnättiin sinne heti perjantaina kun Keetu pääsi koulusta. Hmm.. siitä tulikin mieleen, että kun ennen oli perunnannosto- sun muita lomia, niin eikö nykyään voisi olla harrastukseen käytettävä "irtovapari" koulussa? Siis että eilenkin oltais päästy jo heti aamusta kun Keetulla olisi ollut käsityövapaa..
No, hyvin kerettiin ja paljon ostettiin, tässä maistiaisia:

960218.jpg

Pirtin kehräämön hahtuvakiekko tarttui mukaan Villavintin osastolta. Ihana väri, luonnossa vielä paljon hehkuvampi. Lisäksi napit (todennäköisesti Mayalle), hienot kissankuvaiset keramiikkanapit. En muista koskaan tuon tekijän nimeä, vaikka olen ostanut häneltä monta kivaa keramiikkajuttua (lähinnä susiaiheisia) meille kotiin.. Porin seudulta kuitenkin on :)

Keetu osti ihanaa villalankaa, josta en oikeastaan voi jutella tämän enempää.. ne kun jatkojalostuu lahjaksi. Niin, yksi Keetun hankinnoista oli myös valopää-virkkuukoukku, joka ensitesmauksella nautti suurta suosiota. Kätevää, noin pystyy virkkaamaan sängyssä peiton alla vielä pitkään sen jälkeen kun pitäis jo olla nukkumassa!

Muutti meille sitten uusi asukaskin.. Äläkä Äiti pelästy, se ei ole uusi kissa... .... vaan Herra Hirvi Eläin.

960221.jpg

Näin viehättävää Herraa oli mahdoton vastustaa, varsinkin kun hoito-ohjeissakin vielä kiellettiin tarjoilemasta sille perunaa :) Täältä enemmän: Johanna K Design
Tää meidän elukka on kyllä pienempi kuin tuolla sivulla nähtävä kaverinsa, pituutta on vajaa 20cm. Herra Hirvi Eläin asustelee nyt Keetun ja Mayan yhteishuoltajuudessa :)

Kivat messut, mielestäni paljon paremmat kuin viime kerralla.