Loppuu kyllä superlatiivit ennen viimeisen (marraskuun) sny-paketin saapumista! Miten mulla on voinutkin tässä asiassa olla näin hyvä tuuri?? Kaksi edellistäkin pakettia on olleet jo ihan riittävän ihania, mutta tämä eilen tullut:

1010449.jpg

Olen jo ennemmin ihmetellyt salaisen ystäväni ajatustenlukutaitoja, ja tämä taas näytti, että yhteys pelaa!
Paketista paljastui ihanaa tummaa suklaata, lasinen suojelusenkelikuva, kortti joka oli samaa ihanaa sarjaa kuin kahdessa edellisessä paketissa ja vyyhti TT:n Kamenaa. Viimeksi eilen lankakaupassa hypistelin tuota lankaa, ja nimenomaan tuota väriä! Sokerina pohjalla paketista paljastui mun tällähetkellä eniten hinkuamani kirja, Victorian Lace Today!!!
SNY: Et voinut tätä kai mitenkään tietää, mutta kesällä isolla kirkolla ollessani selasin piiiiitkäään tätä kirjaa, ja tarkoituksena oli ostaa se. Ostettavia kirjoja kertyi kuitenkin niin paljon, että laitoin tämän ja yhden toisen sivuun... ja kaduin myöhemmin kovasti! Muutamassa blogissa näin tästä kirjasta tehtyjä huiveja, ja melkein hakkasin päätäni seinään- -ei ne kaikki keittokirjat olisi olleet yhtään niin tarpeellisia kuin tämä...
Niin että MAAILMAN SUURIN KIITOS tästä paketista! Keetukin jo sanoi, että voi täällä kirjassa on vaikka kuinka monta huivia jotka on äiti ihan sun näköisiä :) Taitaa alkaa pitsin tikkuaminen tänä iltana!