Tämän saa uskoa kuka haluaa.. kun ei oo kuviakaan todisteeksi.
Valmista on tullut: tein ystävälleni Sarille tummanruskeasta Tovesta Ullassa esitetyt balleristitossut. Tuli aivan ihanat, ja lankaa meni kerällinen. ...niin ja toisesta kerästä ehkä metrin pätkä.
Tove huopui tosi kauniisti, tosin kun pesupussissa huovutin niin vasta 90 astetta antoi halutun lopputuksen. Tekeminen jäi vähän viimetinkaan ja niinpä kun olin saanut kiinnitysnapit ommeltua piti jo lähteä kiiruulla niitä viemään, ja kuvan ottokin unohtui.

Puikoilla muuten tapahtuu tällähetkellä seuraavaa:

1052152.jpg

Valmistumassa on lokakuun Käsityölehdessä ollut lehtikimono. Teen sitä kaksinkertaisesta KittenMohairista ja voin vaan sanoa, että ompas sitä kiva tehdä! Kuvio on tosi mukava, sen oppi mallitilkun aikana jo ulkoa. Oon vielä ylpeä kun ihan itse itsekseni huomasin ohjeessa olleen virheen (sitä edelsi tunnin laskutoimituksen silmukkojen kanssa) ja osasin sitten "korjata" ohjeen.. Jee! HYVÄ MINÄMINÄMINÄ! Lisäksi huomasin virheen heti, enkä vasta sitten kun kerroksia on takana jo "liikaa".. mohairin purkaminen kun ei tunnetusti yhtään rassaa hermoja!

Yks toinen hermoja rassaava asia on tämän hetkinen valo! Miten ihana tumman oliivinvihreä lanka voi kuvassa muuttua ihan tyhmäksi harmaan sävyiseksi epäväriksi?
Sitten vielä hermostuttaa nää assarit: eikä mistään saa enää ammattitaitoista kuvausavustajaa?? Mieluiten ruoka- ja rapsutuspalkalla niinkuin nää nykyisetkin..

1052147.jpg

Aina kun sain tuon tekeleeni aseteltua johonkin paikkaan testikuvaa varten, oli kolmet sukkelat tassut sitä kynsimässä. Tässä taitaa olla  Hipun tassut ja Mustin häntä.

Kuvia katsellessa kuvitelkaa siis lanka oliivinvihreäksi KittenMohairiksi ja ihailkaa kaikessa rauhassa :)