Rasittavaa kun harrastus haittaa toista harrastusta! :)  Viime ajat on menneet ihan joululahjoja tehdessä enkä ole juuri ehtinyt lukemaan. ...ja näköjään sitten jos ehdinkin jotain lukea, en ehdi-viihdi-jaksa arvostella sitä tänne. Päässäni olen sen tehnyt niin monesti, että nyt tuntuu, että toistan itseäni.

Iskijän on taattua Nummista. Ihanan särmät henkilöt ja paljon mustaa rutikuivaa huumoria.
Päähenkilö on poliisi nimeltä Sulo Naskali. Kirjan alussa Naskalin mökki yritetään polttaa ja vakavaksi asian tekee se, että mökissä sytytyshetkellä nukkuu Naskali vaimonsa ja poikansa kanssa.
...toisaalla: tangoprinssi on ollut jo kuukauden kateissa, eikä paikallinen maalaispoliisi saa selvitettyä onko prinssi tapettu vai vaan kadonnut...
...ja sitten ihan toisaalla toiseen aikaan: Naskalin vaimo ja poika lähtevät toipumaan tuhopolttoyrityksestä lomalle ja Naskali itse osallistuu perhetuttujen kesäjuhlaan. Juhlien jälkeen emäntä - Naskalin ex-kihlattu - löytyy hukkuneena...
Ja miten tähän kaikkeen liittyy selvittämättömäksi jäänyt10 vuotta sitten tapahtunut naisen tappo? Vai liittyykö mitenkään?

Hyvää lukemista, tykkäsin kovasti.