Salainen neuleystävä oli niin kiva kokemus, että innoissani ilmoittauduin mukaan JoulunYllätysVaihtoon.
Parikseni sain Marin, jonka kanssa siis lähetimme toisillemme kympin arvoiset joulupaketit. Omasta jäi tietenkin ottamatta kuva, mutta Marin lähettämä on tässä:

1160422.jpg

Kuva on surkeaakin surkeampi, mutta sisältö sitäkin kivempi! Jouluinen kutova tonttumuori-askartelupaketti, tonttusuklaata, nätti kortti ja aah! Kolme kerää Novitan Woolia petroolinvärisenä. Et voinut Mari tietää, että tämä lanka on ollut melkoinen harmituksen aihe... Ja nimenomaan siksi, että jostain selittämättömästä syystä en ostanut sitä silloin kun tuo väri oli paremmin saatavilla vaan heräsin sen ihanuuteen silloin kun sitä ei täältä kotokylältä enää tullut vastaan. Olen havitellut sitä kovasti, ja aina wool-hyllyn kohdalla penkonut edes yhden kerän toivossa.. Ja jee! nyt sitä on kolme kerää odottamassa hyvää ideaa. Kiitos kovasti paketista!!! Se oli erittäin mieluinen!

HUOM! Jos jollain sattuu löytymään tuota petroolin väristä ihanuutta "vihapitona" tai muuten vaan ylimääräisenä, ottakaa yhteyttä :) Ostelen mieluusti niitä pois kuleksimasta.