Tämä kirja löysi lukemisiini SKY:n kautta, sain kirjan tammikuun paketissa. Yhtenä toiveena vaihdossa mulla on ollut se, että saisin lukea jotain sellaista jota en välttämättä itse hyllystä valitsisi. Tämä oli täysosuma!

Mulla oli hämärä mielikuva kirjasta, mutta jos olisin sen aiemmin lukenut olisin varmasti muistanut tämän kauniin tarinan. Eli on tainnut joku kehua tätä joskus..

Kirja kertoo kauniin rakkaustarinan syöpään kuolemassa olevan naisen ja haukkoja lennättävän miehen välillä.  Ihme kyllä  tarina ei ole sokerikuorrutettu niinkuin tälläiset jutut yleensä ja mielenkiinto pysyikin lukiessa koko ajan.  Elämän tarkoitusta pohtiessaan kirja puolustaa samalla ihmeisen oikeutta onneen ja suuriin ratkaisuihin.

Vietin tänään "kalsaripäivää" ja luin kirjan lähes yhtä soittoa viltin alla maaten sohvalla. Täydellinen kirja siihen tarkoitukseen!

Kiitos kiltti salainen ystäväni jolta tämän sain. Jatka samaan malliin :) Hih!

ps. Kun nyt tässä hoen tämän tarinan kauneutta niin tässä vielä pieni mainospätkä toisesta:
Oltiin Miehen kanssa tänään leffassa katsomassa Tummien perhosten koti. Kummatkin tykkäs.
Voi miten kaunis, koskettava, surullinen mutta silti toivoa antava elokuva! Ihanat maisemat ja melkein liian kaunis musiikki olivat hieno kontrasti itse tarinalle. En nykyään jostain syystä enää hirveän helposti liikutu elokuvissa mutta tästä sanon vaan tämän: Nessut mukaan ja ripsarit minimiin. Elokuvateatterista lähti vain tuhrumeikkisiä naisia.