Huomaatteko kuinka täällä esitellään paljon VALMIITA töitä?? Hämmästyttää itseäkin, vaikka samalla yritän muistella olinko viime vuonnakin alkuvuodesta näin tehokas. Eipä ole jäänyt mieleen, eikä ole ollut blogiakaan joka olisi tallentanut tiedot.

No, valmiina ja käytössä on jo tämä huivi (tunnetaan täälläpäin myös nimellä kaulahitti):

 1216891.jpg

Lanka on Garnstudion ihanaa alpakkaa ja väri oikeasti petrooli jossa aavistus harmaata. Salama kadottaa vähän tuota kuviota mutta sepäs on se vanha tuttu lehtikuvio jota olen viimeajat viljellyt vähän joka paikkaan. Sori vaan jos kyllästyttää.. mutta kun sitä on niin kiva neuloa niin epäilen vahvasti, että samaa lajia  tullaan vielä näkemään tässä blogissa.
Lehtikuvion ohje on Suuren Käsityölehden 11/07 satoa, siellä lehtikimonona. Lankaa tähän meni tasan 250g, yli ei jäänyt kuin parin metrin pätkä paikkoovärkiksi.  Puikot oli vitosen pitsiaddit ja neuloin langan kaksinkertaisena. Lopputuloa oli ihanan pehmeä ja uskoakaseni lämmin.

Tarkoitus oli neuloa huivi itselle, mutta jo alkumetreillä (senteillä kai tässä tapauksessa) työssä alkoi lukea mielestäni ihan toisenlainen nimi. Epäilykset kruunasi Keetu, joka totesi huivin näyttävän ihan "Liinulta". Lopputulos: huivi lähti kohti Rovaniemeä ja päätös oli helppo. Liinu kun näki tämän huivin tekovaiheessa ja ihasteli sitä.. .. ei ehkä kuitenkaan ihan niin vankasti kuin tyttärensä :) Fannyn aika kuluukin nyt perintöä odotellessa. hih!