Kylläpäs täällä blogissa esitellään nyt tiheään valmiita tekeleitä.. (vrt. viime vuosi) Pakko on silti tunnustaa/muistuttaa, että moni juttu on jo tehty melko vaiheeseen viime vuoden puolella. Ne vaan tahtoi jäädä joulujuttujen jalkoihin, niinkun esimerkiksi tämä paita.

1234825.jpg

Lanka on Scholler & Stahlin Elfin Color "mohairia",  90% akryylia ja 10% mohairia. Yleensä vierastan näitä muovilankoja, mutta tämä on kivan tuntuista. Kivaa se oli myös kutoa, supernopeaa! Puikot oli 5 ja 6 kuten ohjeessakin, joka oli peräisin Modan 6/2007 numerosta.
Lankaa kului vaan 250g vaikka ohje veikkasi 400g! Yleensä mulla tuppaa lanka loppumaan kesken, mutta tällä kertaa näin.

Tää kuva ei tee nyt kyllä yhtään oikeutta paidalle! Valitettavasti. Paita on kerännyt kovat kehut täällä kotona, niin värin kuin mallinkin puolesta mutta tässä näyttää ihan hassulta. Ja tämä nyt oli kuitenkin se paras kuva..
Lisäksi näyttää pahasti niinkuin pitäisin ylpeänä "odotusmahasta" kiinni. Sori vaan, läskiä kaikki. Juuri ruokapöydästä nousseena sanon vaan eilen lukemani viisauden : Iso vatsa on tyhjänä ruma!

Tikkuajille lisäksi tiedoksi: Viitaten eiliseen keskusteluumme KUKA VETÄÄ VATSAA SISÄLLE KUVATTAESSA joudun toteamaan, etten ole nyt ihan varma tästä kuvasta. Toisissa vedin, toisissa en,  mutta koneelta kuvia katsellessa en erottanut kummat on kumpia.
Toivottavasti EN vedä tässä... binksukelejä odotellessa :)