Ettei päivät tuntuisi liian pitkiltä kannattaa välillä järjestää itse itselle tekemisstressiä. Tässäpä oma yritelmäni, tehokas tuntuu olevan..

1257215.jpg

Perusasetelma on tämä: oikeassa alareunassa on tekeleen alku. Mustasta mohairista pitäisi tulla Rosebud. Se ei ole ongelma, mutta se on, että sen pitäisi olla kahden viikon päästä päällä kun mennään kavereittein häihin. Takakappale on menossa eikä meinaa valmistua "älyttömän nopeesti".  Lisäksi puseron on pakko olla valmis jo hääviikon torstaina. Jos se ei ole sellainen kun pitäisi, ehdin vielä perjantaina ostaa jonkun muun yläosan.

Älykkäästi aloitin myös lukemaan uusinta Remestä, josta ei oikeastaan pystyisi päästämään irti. Ihan killeri tähän tilanteeseen kun muutenkin kortilla oleva joutoaika pitäisi EHDOTTOMASTI käyttää Rosebudiin.

Toinen yhtä tyhmä idea oli tilata Ilun kaupasta syötävän kaunis vyyhti sukkalankaa. Se on siis kuvassa Remeksen ja Rosebudin välissä. Se on käsittämättömän ihanan värinen ja huikkii kovalla äänellä kokoajan mua tarttumaan puikkoihin ja unohtamaan mokoman ruusunnupun. Tuskaa lisää merkittävästi kirjastoauton tuoma "Sukkasillaan"-kirja.

Kaiken tämän kruunaa eilinen vierailu Sannan kaupassa. Matkaan tarttui kasa Tovea joista tekeytyy keväinen huovutettu mekko Mayalle.  Lisäksi oli suorastaan PAKKO ostaa 2.5-kokoiset bambusukkikset sukkalankaa varten.

Että tällästä. Jos jollain on liikoja tunteja päivissään niin voi ilmoittautua. Maksan niistä ihan kohtuullisen korvauksen. Tai sitten jatkan vaan viime päivien malliin: kun muu perhe vetää sikeitä istun katsomassa Gilmoren tyttöjä ja tikutan.

Tässä vielä lähikuva "nahkatakkisesta tytöstä", sillä nimellä tämä oli myynnissä:

1257206.jpg

"ai mikä Rosebud? En tunne koko miestä."