Takakannen kertomaa: " Ylikireä uraohjus Samantha Sweeting ei erota vispilää munankeittimestä, mutta kuinka ollakaan, tästä huippujuristista tulee niiata niksauttava taloudenhoitaja perheeseen, joka luulee häntä tähtikokiksi."
Jos tykkäät Kinsellan Himoshoppaaja-kirjoista, tämä on taattua kamaa :) Kirja on hykerryttävän hauska, vaahtokarkkimainen höttö, jota lukiessa oli koko ajan hyvällä päällä. Vaikka juoni on selvä jo alkumetreiltä se ei tahtia haittaa.. Itse laitoin aivot narikkaan jo ekalla sivulla ja sen jälkeen vaan nautin huimasta menosta.

Alkuun lukiessa vähän ärsytti ajatus, että joku ei MUKA tiedä miltä leivänpaahdin näyttää eikä ainakaan osaa käyttää sitä. Kuinka ollakaan Mies sattui nauramaan tuttunsa työpaikalla juuri olevaa työharjoittelijaa.. 18v poika, joka tietokoneen ääressä on nero, mutta ei ollut IKINÄ keittänyt kahvia eikä tajunnut pyydettäessä koko kojeesta yhtään mitään.. Moni muukin käytännön asia oli ollut ihan hukassa. Eli ehkä kirjan aihe ei ollutkaan ihan niin ufo kuin miltä itsestä aluksi tuntui. Hmhh.

Täydellinen yökirja ja muutenkin erinomainen HHH (hauskaa, helppoa ja höttöä). Tälläisen kun aina välillä lukee tulee pää hyvin nollattua.