Puikoilla on menossa nyt jotenkin niin sitkeää tikutusta, että piti väliin tehdä parin illan projekti.
Jossain loppuvuoden Kotiliedessä oli joululahjaideoita ja niiden joukossa aivan viehättävä pannumyssy teepannulle.
Lanka oli ihan toista kuin kätköistä löytynyt syksyinen messuhankinta, hahtuvakiekko. Project Spectrumin hengessä ajattelin kuitenkin tuhota sen tähän. Minut livenä tuntevat tietävät, että juon tosi paljon teetä, ja useimpina päivinä haudutan sitä pannullisen jossain välissä. Lähes yhtä useina haudutan pitkään ihan "tavisteetäkin", ei ole mitenkään harvinaista, että iltapäivällä huomaan aamuteen olevan yhä hautumassa kun tiskipöydältä löytyy kuppi mustaa nestettä jossa lilluu vielä pussi.

Vakava puute teeharrastuksessani (muahhahhaa!) on ollut pannumyssyn puute. Nyt sekin on sitten korjattu!

1369632.jpg

Lankana oli siis hahtuva, en kyllä enää muista minkä kehräämön tavaraa.. Hahtuvaa kului noin suunnilleen about tasan 86g. Puikot oli 6½ (kuuspilevitoset siis) pyöröt. Ohje oli yksinkertaisuudessa nerokkaan helppo.. ..vaikeinta tässä olikin hahtuvan neulominen. Tälläiselle hätähousulle sen poikkihiutuminen oli tuskaa! Huovutin tekeleen koneessa 60asteessa pyyhkeen kanssa.

Vaikka ohje oli ihan eri langalle ja tein vaan summassa samalla ohjeella, en olisi voinut paremmin onnistua. Sisään mahtuu just tasan tarkkaan useinmiten käyttämäni Teeman musta pannu. Eli lopetan rapottini sanoihin: "Jos olis paree niin pilalla!"

ps. pannumyssyssä ei suinkaan ole mitään mustaa karvakahvaa tai -uloketta, kuvausassarini Musti vaan parkkeerasi hässäkän kylkeen eikä suostunut siirtymään.

Edit-täti luukuttaa vielä: Kiitos tarkkaavaisen Kaisan, hahtuva on Pirtin kehräämöltä. Niin, ja neuloin tietenkin kaksinkertaisena.