Leffafriikin tunnustuksia elämästä ja elokuvista.

Pikkukirjallinen lyhyitä juttuja elokuvista ja niitten aiheuttamista tunteista. Ihan jees juttuja, ainakin suurin osa. katson itse paljon elokuvia, ja kirjan leffoista suurin osa oli nähtyjä. Juttuihin oli helppo samaistua, monesta asiasta olin ihan samaa mieltä. Silti luettua jäi olo, että jotain jäi puuttumaan. Ehkä itseä kiusasi kirjan lyhyys, tämän kun selasi tunnissa, tai sitten en vaan ole niin leffafriikki?

Parit hyvät naurut kyllä irtosi, ja ehdoton helmi kirjassa oli Kallion pohdinta siitä, että jos jääkiekkojoukkueet (siis mm-tasolla) olisivat aviomiesehdokkaita, niin minkä niistä itselleen valitsisi. Olen täysin samaa mieltä, että kyllä se Ruotsi olisi..Iso, vahva ja kestävä ja taitava mailan kanssa. Hyökkää huolettoman punaposkisena pelottomasti ja osaa aina sanoa lohduttavasti: "Ei mitään hätää!" Näillä periaatteilla on valittu se oikeakin puoliso.
 Kun Kallio oli kysynyt tätä samaa mieheltään (vaimomielessä) oli vastaus ollut epäröimättä Kanada: "Aggressiivinen, helvetin vittumainen, mutta antaa aina kaikkensa."