Project Spectrimin FIRE-aiheen loppukirinä tuli vielä rutistettua asenneneule.
Hihojen idea löytyi Anu Harkin Puikoissa-kirjasta. Siinä paita on tehty himoneuloja-tekstillä joka ei itselle oikein iskenyt. Päädyinkin sitten varapikkuveljeni Jukan nuorenamiehenä viljelemän nasevan, joka asiaan vastaukseksi sopivan "SKATE OR DIE" -lauseen innoittamana tähän:

1425097.jpg

Lanka on ihanaakin ihanampaa Patagonia Cottonia joka ei tässä kuvassa ole mitään sinnepäinkään mitä luonnossa. Tämä nyt kuitenkin oli siedettävin kokonaisuus kaikista niistä kymmenistä kuvista joita paidasta otettiin.. Tässä pikanäppäys vielä, väri on lähempänä totuutta:

1425099.jpg

Lankaa kului kaksi sadan gramman vyyhteä ja ylijäämä riitti just tekstien virkkaukseen. Vielä kertauksen vuoksi: IHANAA lankaa, josta voisin kutoa vaikka mitä. Nämä hihat tikkusin seiskan sukkapuikoilla.

Miestä paita on naurattanut ja villannut keksimään mitä hurjempia juttuja. Päällimäiseksi on jäänyt ehdotus perustaa ÄSJOKI BAD ASS KNITTERS -jengi. Voitaisiin kuulemma sitten kylvää kauhua yhtenäisissä, itsekutomissamme (pujo)liiveissä Äsjoen torilla. Polkupyöräillessäni lastenistuimella varustetulla mummofillarillani kokoontumisajoon voin piiskata itseäni kovempaan vauhtiin hokemalla "I'm a Mean Knittingmachine!"

Olen sanaton. Taidan mennä laittamaan fillaria ajelukuntoon.