Saanko esitellä: työn ja tuskan ja vastustuksen tulos, ROSEBUD!!

1360947.jpg

Lankana SandnesGarnin Kitten Mohair ja kuten kuvasta näkyy, väri on musta. Puikot oli neloset ja lankaa kului 240g.
Alkuperäinen ohje oli Sublimen Kidmohairille, mutta koska sitä ei tehdä mustana niin langaksi vaihtui Kitten. Väriä ei voinut kuitenkaan vaihtaa, koska tästä piti tulla yläosa kivalle hameelle. TARKOITUS oli, että pusero suorittaa ensiesiintymisensä kaverien häissä, mutta koko perheen yhteinen harrastus, mahatauti, vesitti ajatuksen. Loppuosa valmistuikin sitten pikkuhiljaa..
Olen neuleeseen enemmän kuin tyytyväinen. Mitoitus oli ihan nappi ja lopputulos hameen kanssa on tosi jees. Tarkoitus olikin kuvata pari yhdessä, mutta tämänpäiväinen räntäkeli teki sisällä kuvaamisen täysin mahdottomaksi. Tai olihan ne kuvat ihan kivoja, niissä näkyi SELVÄSTI, että yläosa on musta. Muu jäi arvattavaksi. Tästä kuvasta välittyvä jäykkä tunnelma on täyttä totta. Pikakuvaussessio jäisessä räntäsateessa ei innostanut poseeraamaan yhtään paremmin ja kauniit sanat kuvaajalle tais olla "ota jo ja vähän äkkiä!" Tämä tais olla ainoa kuva jossa edes vähän erottaa, että pusero on mukakietsu ja että toisella olkapäällä on kaksi kukkaa.
Kukat muuten kiinnitin vaan hakaneuloilla. Ajatuksena kun on askarrella pari muunkin väristä versiota niistä.

Tässä vielä ihan loistava lähikuva irtokukasta: (kuulkaa ironia äänessä)

1360948.jpg

Sannalle vielä iso kiitos ohjeen metsästyksestä! KIITOS! Tää pitää varmaan kesemmällä tehdä orkkisvärisenä ja nimenomaan siitä orkkislangasta lyhythihaisena versiona.