Valmista! Valmista! Eikä vaan suuria puheita!

Fionasta tarttui jo aikaa sitten mukaan Tove-langasta tehtyjen huovutusten lehtinen, jossa on PALJON hyviä ohjeita. Tämä tuli tehtyä ensiksi:

1467097.jpg

Lankaa mekkoon kului yhteensä 200g. Näistä grammoista suurin osa vihreää, ehkä puoli kerää pinkkiä ja loput värit muutamia metrejä. Koko on 4-vuotiaan. Lähes kolmivuotiaan (ja lievästi pygmimäisen) saajan  päällä se näkyy vähän reiluna hartialinjana, muuten koko on hyvä. Vähän kyllä kaula-aukon leveys tais muuntua eilen, kun koneesta otettaessa moitin, että kaula-aukko vähän löpsöttää ja kiskoin sitä sileämmäksi..
Tikuttelin mekon  nelosen pyöröllä, paitsi hihan- ja kauluksensuun kolmosella. Huovutus ysikympissä ronskisti, sillä mekko oli ennen koneeseen menoa ihan hervottoman kokoinen.
En voi vaan käsittää miten siitä lopputulos on utuisen sileä ja kaunis, vaikka ennen konetta tanttu näytti siltä kun sen olis kutonut sokea jolla ei oo tuntoa sormissa. Pitäydyn siis vahvasti mielipiteessäni, että Tove on kivoin lanka huovuttaa :)
Tässä vielä sama takaa:

1467099.jpg

Tietenkin näissä kahdessa kuvassa allaoleva t-paita on jotenkin ihmeellisesti rutussa ja kurtussa. Kuvat on silti parhaat mekosta + näitten taustalla ei näy kokototuus.com meidän olohuoneen siivosta.

Saaja tuntui olevan tyytyväinen. Silitteli pintaa ja kertoi saaneensa villasukkamekon. Välittömästi kuvausten loputtua kuului käsky: "Mekko heti pois" ja tietoisku: "jos sä putoot pöydältä takapuolelle, sä ehkä meet sairaalaan". Ja sitten vielä sanotaan, että mallit on tyhmiä?