Nykyään, kun teen montaa kudinta yhtä aikaa tuntuu, ettei valmista tuu millään. Kaikki etenee  niin pikkuhiljaa ettei edes oma silmä havaitse edistymistä. Yritän kutoa kaikkia joka ilta, mutta tässä osamaksulla kutomisessa on omat ongelmansa. Esim se, missä kohtaa tulee vaihto? Neulon useinmiten (lue aina) tv:n ääressä. Jos neuloo koko ohjelman ajan samaa, ei välttämättä ehdi tehdä kuin kahta illan aikana. Mun tv-aika kun alkaa siitä kun saan Mayan nukkumaan ja sen touhut siivottua, kahdeksan jälkeen siis. Kympin jälkeen usein siirryn sohvalla makuuasentoon (arvioitu nukahtamisaika 1½ min.) hyvänä tarkoituksena lukea vielä hetki.
Jos taas vaihtaa joka mainoskatkolla, saa kyllä tunnin aikana tehtyä kaikkia kolmea mutta edistyminen on ihan surkeaa. Ja mitä jos katsookin FST:n tiistai-illan Rebusta (aah!)? Pitääkö hoksata itse kellottaa vaihto kahdenkymmenen minuutin välein? EI oo helppoa olla kolmen työn loukussa, ei.

Mutta niin vaan paistaa työmaallekin välillä ja joku tekeles valmistuu, tällä kertaa oikein TILAUSTYÖ:

1453891.jpg

Kaulurikeeppi Liinulle. Lanka on Garnstudion Eskimoa. Ah mikä lanka kutoa! 100% villaa ja niin pehmoista, että sitä tikutteli ihan ilokseen. Työkaluna oli 6½-bambupyöröt ja lankaa kului 350g. Ei siis mikään höyhenen kevyt vaan melko tanakka pakkaus, mutta itse tykkäsin kovasti. Tuntui pysyvän päällä eikä ainakaan pikakokeilulla noussut korviin. Toivottavasti myös saaja on tyytyväinen :)