Joku multa hiljan ihmettelikin, että onko Keetu lopettanut käsitöitten tekemisen kun ei oo mitään valmista esillä. Ei suinkaan, meneillään vaan on ollut suurprojekti ja hyshys-laatua.
Keetun isä täyttää tänään pyöreitä ja Keetu keksi alkuvuodesta, että tekee isälleen Tintti-sarjiksista tutun Kapteeni Haddockin villapaidan. Alkusysäys takaraivoon tuli Anu Harkin Puikoissa!-kirjasta, mutta ohjeiden ylimalkaisuuden takia luotimme enemmän vanhan Modan (1/2007) ohjeisiin mitoista. Näitä kahta yhdistelemällä tuli valmista. Uskoisin, että paita näyttää käyttäjälläänkin kivalta :) Keetu lähti just synttäreitten viettoon ja uskallan nyt julkaista kuvan:

1659355.jpg

Paita on xl-kokoinen ja tehty Sirdar Peru-lankasta, jossa on 50% villaa, 10% alpakkaa ja 40% akryylia. Aivan ihanan pehmeää lankaa! Väri on oikeasti tummempi petrooli (303 Livingstone), kirkas auringonpaiste vaalensi sitä kuvattaessa reilusti. Lankaa kului 500g. Niin ja jos jotain kiinnostaa, niin 50g:n kerällä on 90 metriä. Puikkosuositus on 6, mutta koska Keetu kutoo vanhapiikatiukkaa niin päädyttiin seiskaan. Lanka hankittiin Fionasta, tietenkin.

Oon hirmu ylpeä Keetusta :) Kova urakka jota kevään massiiviset näytösharjoitukset häiritsivät kiitettävästi.. Lopputulos on tosi onnistunut! Mayan isä tuumasi paidan nähtyään mulle, että "s-tana kun hiano. Koska teet mulle samanlaisen?"