Tänään ollaan vietetty luksuspäivää! (pienellä miinuksella, Keetu on kesänvietossa toisessa kodissaan.)

Pienyrittäjä piti vaparin ja saatiin Mayan kanssa nauttia Miehen seurasta. Harvinaista herkkua, jonka kruunasi ihana auringonpaiste. Ollaan siis pihailtu koko päivä :)

... laiskojen vanhempien makaillessa nurmikolla lukemassa Maya omien sanojensa mukaan sukelsi kuin hai..

1768757.jpg

...kun Mies torkahti käsi pään takana, huomattiin, että maakellarin päällä kasvavassa pensaikossa vietti kesäpäivää joku muukin...

1768760.jpg

... nautiskelin hyvästä kirjasta ja kärsin huonosta neulojan omastatunnosta... Kun on kiva kudin kesken ei malttaisi pitää taukoa vaikka hartiat huutaa kuinka.. Yritin käyttää lapsityövoimaa hyväksi, huonolla menestyksellä:

1768752.jpg

Paraphernalia ihanasta Ylivedosta valmistuu kuin vahingossa.

...ihmeteltiin nauraen, miten lapsi joka ei osaa sanoa oikein lukua 2 (kakhi) osaa sanoa virheettömästi rakkaan lippalakkinsa tekstin: QuakerState...

...ja jipii! Tätä kirjoittaessa Mies kävi huikkaamassa, että naiset vois valmistautua onkiretkeen läheiselle padolle. Kun madot on purkissa niin lähdetään :)

Taidan ottaa kameran mukaan, jos vaikka suosikkipöllöni olisi ruuanhankintalennolla.

Editsonia muutama tunti myöhemmin:
Mayan onkiminen oli kokemus sinänsä. Vieressä lentelevillä pääskysillä oli huomattavasti suuremmat mahdollisuudet saada mato kuin niillä kaloilla. Vauhdikasta mato-ongen heiluttelua ja suuria suunnitelmia: " Aion saada mahimahin ja mamelukkikalan." Olisivat tainneet olla Kyrönjoen ensimmäiset?
Kalasaalis oli teoriassa keskikokoinen ahven, pieni ahven ja kaksi tosi pientä ahventa. Käytännössä luulen, että kaksi viimeistä oli yksi tosi onnekas ja tosi tyhmä (ongessa kiinni kaksi kertaa todella lyhyen ajan sisällä) pikkusintti. Sintti päästettiin kasvamaan, kaksi muuta tuotiin kissoille. Kissat nyrpistelevät kukin vuorollaan. Meillä syödään vaan maalta pyydettyä, näköjään.

Maya kuuli kun arvuuteltiltiin kalan syömispaikkaa Miehen kanssa. Mies valitsi paremmin ja vastasi saaliista. No, kun ensimmäinen kala oli Mayalla ihmeteltävänä niin alkoi juttelu: "Hei kala! Tosi kiva kun tulit tänne syömään. Mulla on sulle hyvät eväät."  Kala ei jostain syystä enää innostunut ruoho- ja rapatarjoilusta?

Mutta hauskaa oli! Oi ihanaa päivää!