Synttärilahja Äidille ei tänä vuonna tuottanut vaikeuksia. Tai ainakaan sen keksiminen...

Osuin oikealla hetkellä Villamokan sivuille ja siellä se oli: täydellisen värinen vyyhti äidin sukkiin. Olin jo ennemmin ihaillut Paraphernalia-sukkia muutamassa blogissa, joten malli oli selvä heti alakaapäälle.

Sukat tuli valmiiksi melkein omin voimin. Olen kyllä silmukoinut ennemmin, mutta nyt en löytänyt mistään sitä käyttämääni ohjetta. Onneksi sain Sannalta Fionasta apuja, nyt kuvittelen taas itsekin osaavani :)

Sukkiin kului mokkasukkaa 80g. Resorin tikuttelin masokistipuikoilla (1.75mm) ja muuten käytin 2.25mm:n puikkoja. Tein molempia sukkia yhtäaikaa, toista bambuilla ja toista knitpicseillä. Täytyy sanoa, että knitpicseissä on sitä jotain!

Sukat osoittautuivat täysin mahdottomiksi kuvata. Jos väri näkyi oikein, ei kuvio erottunut. Ja sama ruottiksi. Tässä ne kaksi ainoaa esittelykelpoista kuvaa kaikista sadoistatuhansista joita räpsin

1832374.jpg

Tässä erottuu kuvio, mutta väri ei ole lähelläkään oikeaa. En tiedä mistä puskasta tuo punainen hyppäsi, oikeassa elämässä sitä ei näy.

1832377.jpg

Tässä sävy on vähän parempi, taitavaa kuvanrajausta en jaksa kehua. Ja se ihan oikeasti oikea sävy kannattaa katsoa täältä, Bastille on nimi.

Mokkasukka on kivaa lankaa kutoa, nämä eivät varmastikaan jää viimeiseksi lajissaan. Ja Paraphernalia.. IHANA MALLI. Iso kiitos suunnittelijalle!