Unettomat yöt jatkuvat ja niin myös yöhömpän katkeamaton virta. Päivällä jaksaa keskittyä vähän paremmin, mutta yölukemiseksi on pakko valita riittävän kevyttä.

Luin ihan hetki sitten Kinsellan toisen uuden kirjan (hyvä tuuri kirjastoauton uutuushyllyllä, enkä malttanut jättää kumpaakaan muille luettavaksi) ja vaikka yleensä vältän lukemasta saman kirjoittajan tekstiä liian tiheään, niin tämä tuli nyt kuitenkin tankattua heti perään.

Himoshoppaajan kavereille tämä on taattua tavaraa. Becky Brandonia ei raskaus hidasta. Päinvastoin, nythän voi ostaa kahden edestä :) Äitinä tiedän itsekin, että ihannetilanne olisi se, kun kaupasta voisi ostaa viidet rattaat kerralla: ne Käytännölliset mutta rumat, Kauniit mutta pikitien ja auringonpaisteen vaativat, Luontoon sopivat,  Autoon helpoimmin taittuvat ja Ne oudot, joita mies pitää parhaana. Becky pystyy, ja minä ja muut seuraamme kateellisena vierestä.

Ihan(aa) hömppää, mutta oikein sopivaa luettavaa niihin hetkiin kun yhteiskunnallisesti tiedostavat tai muut "vaativat" ajatukset ovat aivan liikaa.