Hyvä onni jatkuu! Toivottavasti lauantai-iltaan saakka :)

Tänään tuli viimeinen SNY-paketti. Ja minkälainen?? Tälläsiä en oo nähny ku elokuvis.

2099618.jpg

Ja tästä lähtee: Mayalle muumi-värityskirja. Just ja just sain pidettyä sen tässä kuvassa sen aikaa että ehti laukasta. Toista yritystä ei annettu. Likoille karkkiaskit ja mulle suklaalevy :) Keetulle herkkuvärisiä helmiä , niistäkin alkoi suunnittelu heti. Kiittämätön kakara; se suunnitelma ei ollut "jotain ihquuuuuu mun äitille". Kivoja kynttilöitä :)
Ja sitten langat:
*Kolme kerää Multimohairia. Kuvassa näyttää tummanpunaiselta mutta oikeesti ihanaa fuksian ja magentan välimuotoa.
*Kerä SandnesGarnin petroolia Kittenmohairia, lempparia niin lankana kuin värinäkin.
*Itse koolattu Florica, voiko enää enemmän olla mun värinen??
* Superpehmoinen kerä jonka koostumus on 50% villaa ja 50% soijaa.Merkki on Gjestal Bris. Ihan uus tuttavuus, mutta pehmeys ja väri hurmasivat heti.
* ISO vyyhti vironvillaa. Väri on ihan nappi! (eli terkkuja ja kiitoksia Isälle joka sen valitsi ja toi).Tummaa vihreää, tummaa punaista ja ihanaa tummaa joka on ruskean ja burgundin väliltä. Kuulenko puhetta revontuli-huivista?? Ehkä.

Häkellyttävä sisältö vai mitä? Ja nyt pääsen sanomaan tämän: EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI!!!

2099621.jpg

Lisäksi sain IHANAN virkatun huivin ja sukat!!! Lankana on sama Kittenmohair, josta sain edellisessä paketissa calorymetryn ja supersöpöt kämmekkäät.

Salaiseksi Ystäväkseni ja uudeksi parhaaksi kaverikseni paljastui Annan elämää-blogin Anna. Kaunis kiitos tästä syksystä! Olet tehnyt siitä huomattavasti mukavamman paketeillasi. Kaikki on osunut niin nappiin, että välillä olin ihan varma siitä että tunnemme toisemme jostain. Toivottavasti kuulen sinusta vielä, vaikka täällä kommentoimassa. Itse uppoudun nyt tutkimaan blogiasi.

KIITOS VIELÄ KERRAN!!! Myös molemmat lapset käskivät kiittää :) Maya, joka vastaa nykyään vain kutsumanimeen Nuuskamuikkunen, meni nukkumaankin värityskirja ja muutama kynä kainalossa.