Malli haastoi mut jakamaan outouteni  näillä ohjeilla:

Tehtävänanto: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Vaikka pystyn sietämään ympärilläni kaaosta ja sotkua lahes loputtomiin, olen tiettyjen asioitten kanssa ihan neuroottinen järjestelijä. Niinpä kotonani on mitä ihmeellisimpiä asioita järjesteltynä aakkos-, numero-, ilmestymis-, koko- ja värijärjestykseen. Voisin järjestellä näitä asioita vaikka maailman tappiin. Kotini perustavaroitten järjestely ei kuulu tähän. Jaa niin paitsi pyykit, jotka lajittelen tarkasti värin ja pesulämpötilan mukaan.

2. En osaa vasenta ja oikeaa. En vaan osaa. Kolmevuotias Maya kyykyttää mut tässä asiassa mennentullen. En edes voi sanoa, että menee 50/50 pieleen ja oikein, vaan oikea suhde on ehkä 70/30.

3. En voi syödä näkkäriä väärinpäin voideltuna. Se kuuluu voidella reikäisemmältä puolelta. Tästä ei voi väitellä sillä tiedän olevani oikeassa ja muut mielipiteet ovat automaattisesti väärässä.

4. Olen nähnyt Blues Brothers elokuvan elämäni aikana yli 100 kertaa eikä kyllästytä yhtään. Veljeni kanssa pienenä katsottiin joka sunnuntaiaamu se (ja yks legendaarinen haiohjelma..) ja välillä sanottiin kaikki repliikit vuoronperään ennenkuin ne ehti tulla leffassa.  Edelleenkin replat on hyvin hallussa  vaikka viimeisen kymmenen vuoden aikana en ole nähnyt sitä montaakaan kertaa.

5. En voi pelata krokettia. Vaikka omistan ihan hyvät pelihermot enkä ole mielestäni huono häviäjä, kroketin kanssa mikään ei päde. Otan kaikki vastoinkäymiset pelissä henkilökohtaisina loukkauksina ja siksi se peli ei tule meille asumaan. EI IKINÄ.

Huoh! Ja ketäs tähän vois haastaa? Kaikki jotka yhtäkkiä keksin tuntuvat jo vastanneen. Jos haluat tehdä noloja tunnustuksia, ole hyvä ja ota haaste vastaan. Jätä linkki kommenttilootaan että pääsen tirkistelemään.