Tein joulun pyhinä päätöksen, etten aloita mitään uuttaa vaan runttaan loppuvuoden keskeneräisten kasaa pienemmäksi. Kaksi sieltä valmistuikin, JEE!

Ensin tuli valmiiksi Sampolinon kanssa yhteisprojektina tehty Clapotis. Päädyttiin samaan lankaan, Colinetten Cadenzaan ja väriin October Afternoon. Rakastuin niin väriin kuin lankaankin.

2192896.jpg

Lankaa kului 280g ja tein tän vitosen puikoilla. Kokoa tuli pingotuksessa lähes 2m x 80cm (Keetun sängyn verran siis..) Malli oli koukuttava ja olisin voinut vaikka heti aloittaa uuden.
Kuvausavustajan ollessa reissussa pitää tyytyä tälläiseen "hanki"kuvaan, katotaas jos irtoaa myöhemmin joku jossa olen tähän ihanuuteen kietoutuneena. Parempi värikuva vielä tässä:

2187422.jpg

Toinen valmistunut on keväällä aloitettu ikuisuusproktini. En ymmärrä miksi tämän tekeminen on ollut niin hidasta ja miksi se on jäänyt aina jonkun muun jalkoihin.

2192887.jpg

Malli on Modasta 2/2008 ja lanka ihana Sublimen KidMohair. Painoa valmiilla työllä on vaivaiset 180g ja se sisältää napinkin :) Puikot oli taas kerran vitoset.

Harmia aiheuttaa tällä hetkellä nämä asiat:
-tähän aikaan illasta väri näyttää kuvattuna ihan kamalalta. Oikeasti se on heleä ja tuo mun mieleen vaalean koivun sävyn.
- en näytä tuo päällä yhtään siltä Modan mallitytöltä. Missä on sorja varsi ja pitkät kiharat hiukset? Jotenkin koen tulleen vähän petetyksi.

Hienoa on kuitenkin huomata, miten hyvin napin väri sopii meidän olkkarin lattiaan. Jos joskus sattuisin siihen nukahtamaan tämä takki päällä niin oon ainakin tyylikäs enkä erotu liikaa.

2192889.jpg

Tämä taitaa jäädä vuoden 2008 viimeiseksi polkkaukseksi.. Jos ei yhdet sukat nyt satu tulemaan vielä tän vuoden puolella valmiiksi. Siitä voitte päätellä miten raisua vuoden vaihtumista täällä vietetään :)

TOIVOTAN TEILLE KAIKILLE OIKEIN PALJON HYVÄÄ ONNEA VUODELLE 2009!
Olkoot puikot iskussa ja langat ilman solmuja!