Keetu on ollut ahkera koko syksyn. Eniten ovat työllistäneen koulussa neulottavat sukat, mutta aina ehtii tehdä jotain ihan muutakin..

Lokakuun käsityömessuilta Keetu löysi Lankakauppa.comin osastolta ihanan pehmeää lankaa. Keetu tavoilleen uskollisena on hävittänyt vyötteet, mutta hämärästi muistan, että niissä luki Red Heart Damaris. Pahoittelen kovasti jos muistan väärin :) Lankaa tarttui mukaan 4 kerää, kolmea eri väriä. Ja mielessä oli tietenkin Brooklyntweedin blogissa nähty ihana raitahuivi.

2182494.jpg

Punasävyistä meni kaksi kerää ja vihertävää ja sinertävää molempia kerä. Puikkokokoa en enää muista, veikkaan vitosta. Vähän närästi jälkeenpäin kun yks tietty huivi kummitteli yhdessä tietyssä lehdessä.. Keetu suunnittelikin tähän isoa lappua jossa lukisi BROOKLYNTWEED :)
Tässä vielä parempi kuva väreistä:

2187423.jpg

Toinen tekele oli myssy. Malli on tietenkin Jatan mainio Mario :) Lankana on mun pikkujoulusaalis-seiskaveikka jonka värin puolesta arvasinkin päätyvän Keetulle.

2187425.jpg

Tukan ja mösän väriyhdistelmä huutaa mun korvaan kokoajan "Lepricon".. en tiä sit miksi :)

Mösä ja omistaja ovat viettämässä uuttavuotta joten kulutetun langan määrä on arvoitus. Puikot oli kuitenkin neloset ja "sinnepäin" ohjeet Jatan blogista.