Tänään sain viimeisen SKY-paketin. Olo oli avatessa vähän haikea; taas joku mukava juttu on tullut loppumetreille.
Paketin sisältö oli ihana, ihan niin kuin edeltäjänsäkin.

2189811.jpg

Suklaata, teetä ja tosi kivaa lankaa. Keetu vähän varaili sitä vaikkei oo edes kotona sitä näkemässä.. Mielessä on iso muhkea kaulahuivi. Niin mullakin :) Hyvänolon opas joka tulee ihan tarpeeseen.
Kirjavalinnat vähän hiljensi. Mä alan olla aika vakuuttunut siitä, että täällä on joku valvontakamera tai ainakin salakuuntelulaitteet. Nimittäin: tässä joulun aikana jossain välissä tuli toi Hevoskuiskaaja tv:stä. Näin siitä pienen vilauksen ja juttelin sitten jollekin perheestäni, että IHME ettei mulla oo tuota kirjaa itselläni. Oon lukenut sen silloin ihan uutena (varmaan 10v ennen kuin leffa tehtiin) ja tykkäsin kovasti. Joka kerta kun se elokuva on näkynyt niin muistelen aina kovaäänisesti kuinka kirja on tässä(kin) tapauksessa se parempi.  Eli kiitos siis kirjasta jonka tosissaan halusin omaan hyllyyn!
Toinen kirja, Douglas Kennedyn Toinen nainen on taas sekin ollut puheenaiheena viime päivien aikana. Olin just lainannut kirjastosta ihan uunituoreen Kennedyn ja kehuin sitten kaverilleni, että mahtaa tää olla hyvä koska Kennedy on kirjoittanut ainakin yhden TOSI hyvän kirjan.. ..ja se tietty on tää Toinen nainen. Tykkäsin tästä todella paljon muutama vuosi sitten kun luin. Kehuessani vielä marisin, etten tarkkaan muista mitä siinä kirjassa tapahtui mutta hyvä se oli, ja päätin lainata sen heti kun meen seuraavan kerran kirjastoautolle.

Selvännäkijä-SKY:ni oli Johanna
Isot kiitokset, tämä syksy on ollut tosi kiva mukavien pakettiesi ansiosta. Toivottavasti törmätään tulevaisuudessakin.
Ai niin.  Itse oli ystämä Smillalle, jolla ei ole blogia. Pakettien sisällöt unohdin tietenkin kuvata, mutta ne näkee Salainen Kirjakahvila-blogista.