Hei Sinä, joka valittelet elämäsi tylsyyttä! Juuri Sinä! Tänään Hekun niksinurkka tarjoaa vinkin semi-jännitykseen (huomatkaa ilmaus; vaikka keski-ikä häilyy ympärillä pystyn silti käyttämään sujuvast teini-x ilmausta. Randomi on toinen mikä saa mut salakuunnellessa repeilemään) .

Tarvikkeet: kännykkä 1kpl
                  punaviinilasi, täysinäinen 1kpl
                  Ferrero Rocher - suklaapallukoita 4 kpl
                  harhaileva ajatus 1 kpl
                  talouspaperia 1 arkki

Toimintaohjeet: huoahda helpotuksesta kun nuorempi lapsi on nukahtanut ja vanhempikin vetäytynyt omaan huoneeseensa. Päätä mennä tietokoneen ääreen nautiskelemaan hyvistä blogeista, viinistä ja suklaasta. Ota varmuudeksi puhelin mukaan mahdollisen tekstaritarpeen varalta.

Tuki Ferrero-pallerot toiseen käteen ja viinilasi toiseen käteen. Laita puhelin poikittain viinilasin päälle ja anna ajatusten harhaantua. Lähesty tietokonetta.
Plumpsauta kännykkä alaosa  edellä viinilasiin  ja hämmästy omaa kätevyyttäsi. Niin helposti se solahtaa vaikkei edes hirveästi yritä!

Sano muutama taikasana (jotkut moukat väittää että ne on kirosanoja) ja kuivaa puhelin niin hyvin kuin  osaat. Yritä lähettää tekstari ja huomaa, että puhelin on muuttanut näppäinten kirjaimia mielivaltaisesti. Osaat nyt kirjoittaa siansaksaa!

Syö suklaat ennätysajassa äläkä keskity liikaa maistelemaan viiniä. Hyvää se on.  Eikä tässä mielentilassa maista mitään muutenkaan enää kunnolla.
Purkaa puhelin, levittele osat kissan rei'ittämän talouspaperinpalan päälle ja ala lukea toisten blogeja.


Ehdotus jälkihoidoksi: Koita koota puhelin ja totea, että se litisee kun painelet näppäimiä. Pura uudestaan. Hae lisää suklaata ja viiniä. Huokaile raskaasti ja muistele viimeisen kuukauden onnenhetkiä, nimenomaan niitä jotka vietit uuden puhelimesi kanssa. 
Jatka blogien lukemista ja ihmettele, että joskus jännittävä ilta tarkoitti sitä kun se ainoa ajokortin omistava veti teitä muita pulkalla auton perässä. Jep, myönnän; se oli ihan yhtä typerää kun puhelimen upotus. Nauratti kuitenkin vähän enemmän.